Varför våra räcken?

Varför slösa tid, pengar och energi på att måla dina utomhusräcken och staket då de flesta av dagens träfärger skyddar dåligt (se Folksams färgtest)? Är det inte bättre att välja ett näst intill underhållsfritt räcke i aluminium som är:

• Snyggt och enkelt
• Många möjligheter till individuell utformning.
• Enkel montering – lättskött aluminium
• Integrerad LED-belysning
• Valfrihet, snygg design och valuta för pengarna.
• Marknadens första designräcke i sträckmetall.

Bootstrap Image Preview

Design

Formge ditt räcke med just de moduler du vill ha. Välj bland räcken med glas, arkitektonisk sträckmetall eller ribbor. Varför inte kombinera? Alla moduler har aluminiumram med spår för enkel montering.

Storlek och stolpavstånd

Hur stor är din altan? Ska räcket monteras på befintliga stolpar? Våra glasräcken är uppbyggda av klassiska ramar med laminerat säkerhetsglas. Ramen gör att avståndet mellan stolparna kan vara längre än vid montering med klämfästen. Välj bland tre höjder, 90, 100 eller 110 cm.

Färg

Aluminiumräcket kan beställas i valfri kulör. Vi kan även skapa en kvalitativ träimitation på ledstången. På så sätt kan du få ett underhållsfritt räcke med känsla av exempelvis teak eller ek.

Belysning

Vill du lysa upp hela räcket för att framhäva designen? Vi skräddarsyr LED-band enligt mått och monterar den så gott som osynligt med speciella ramprofiler och bländskydd.

Bootstrap Image Preview

   

Varför aluminium?

Aluminium är rostfritt och så gott som underhållsfritt. Det tål smuts och väder och är lätt att hålla rent. Materialet ger dessutom oändliga möjligheter till form, yta och färg.