Om LEDFE

LEDFE aluminiumräcken är ditt bästa val för altanen och balkongen. Med våra räcken kan du fritt kombinera glas, ribbor och pinnar i samma byggsystem och med ett enhetligt utseende. Vårt näst intill underhållsfria aluminiumräcke med många färgval är en investering för framtiden.

LEDFE står för hög kvalitet, valfrihet och modern formgivning. Vi vill arbeta så miljövänligt som möjligt, därför använder vi aluminium som är 100 % återvinningsbart och är ett naturligt förekommande grundämne. LEDFE-produkterna tillverkas av Holmik Ab i svenskspråkiga Maxmo i västra Finland.

 

 

Kort om Holmik Ab

Företaget grundades i Maxmo (svenska Österbotten, ca 30 kilometer norr om Vasa, Finland) år 1989 av Olof Holm. Holmik är en ledande leverantör av EMI-avskärmningar och indikatorer tillverkade av metallnät, samt aluminiumprodukter. Vår design och tillverkningsteknologi är unik och ger ett högt mervärde åt våra kunder. 

Vår tillverkning finns i Finland och vi har även ett fungerande nätverk av leverantörer och samarbetspartners globalt. ABB i Europa är vår största kund och är en utomordentlig referens med tanke på 30 år av framgångsrikt samarbete.

Besök gärna Holmik Ab:s hemsida här (www.holmik.fi)

 

Varukorg & Offertunderlag
;