Varför våra räcken?

Varför slösa tid, pengar och energi på att måla dina utomhusräcken och staket då de flesta av dagens träfärger skyddar dåligt (se Folksams färgtest)? Är det inte bättre att välja ett näst intill underhållsfritt räcke i aluminium som är:

• Snyggt och enkelt
• Många möjligheter till individuell utformning.
• Enkel montering – lättskött aluminium
• Möjlighet att kombinera ribbor och glas
• Valfrihet, snygg design och valuta för pengarna.
• Framtagna för Nordiskt klimat - utvecklade och tillverkade i Norden

Bootstrap Image Preview

 

Design

Formge ditt räcke med just de moduler du vill ha. Välj bland räcken med glas eller ribbor. Varför inte kombinera? Alla moduler har aluminiumprofiler med spår för enkel montering.

Storlek och stolpavstånd

Hur stor är din altan? Ska räcket monteras på befintliga stolpar? Våra glasräcken är uppbyggda av laminerat säkerhetsglas infällda i aluminium profiler. Profilerna gör att avståndet mellan stolparna kan vara längre än vid montering med klämfästen. Välj bland tre höjder, 90, 100 eller 110 cm.

Färg

Aluminiumräcket kan beställas i vitt RAL 9010, svart RAL 9005, mörkgrått RAL 7024 och naturanodiserat (eloxerat). Andra färger kan i vissa fall fås enligt offert.

Belysning

Vill du lysa upp hela räcket för att framhäva designen? Vi har flera samarbetspartners som kan hjälpa dig med det. 

 

Bootstrap Image Preview

 

Varför aluminium?

Aluminium är rostfritt och så gott som underhållsfritt. Det tål smuts och väder och är lätt att hålla rent. Materialet ger dessutom oändliga möjligheter till form, yta och färg.

Varukorg & Offertunderlag